Інгрідієнти1 середній баклажан ( 330 гр)1/4 стак. соняшникової олії( 60 мл)1/2 стак. кунжутної пасти тахіні (75 гр)1/2 стак. води (120 мл)1/4 стак. лимонного соку(60мл)1 ч.л. солі без гірки1/4 стак. петрушки ( 13 гр)спеції за смаком
|
|
1. Баклажани нарзіємо ломтиками але не до кінця, щоб утворилось віяло, як на фото2. Налийте в глубоку кастрюлю чи сковорідку олію. Під час жарки трохи розділяйте ломтики,щоб олія дійшла до усіх місць |
3. Обережно вийміть баклажани із олії та перекладіть їх на поглинаючу серветку. щоб поглинулися залишки масла4. Перекладіть на сервіровальну тарілку, наповнену підготовленою тахіні внизу.5. Полийте на баклажани тахіні для декору |
||
Бока баклажан можна прикрасити кубиками одного помідора, а також посипати їх сіллю, чорним перцем, часником та лимонним соком |