Рецепт знаменитого єрусалимського міксу - Єрусалимська вулична їжа із суміші частин курки з цибулею та спеціальними спеціями, 408 калорій на порцію, 161 калорія на 100 грам

На 4 порції (250 гр порція)

 

  • Цибуля - велика штука (322 грами) Нарізаємо смужками.
  • Олія – 3 столові ложки – всього (30 мл) Для смаження
  • Куряча грудка – 400 грам
  • Куряча печінка – 250 грам
  • Курячі серця - 250 грам
  • Приправа "Єрушальмі" 1,5 ч. ложки
  • Сіль за смаком
  • Піта 4 шт  ( за бажанням)


Приготування:

  1. Нагрійте масло на сковороді і обсмажте цибулю до золотистого кольору (у кастрюлі з товстим дном або на великій сковороді).
  2. Додайте смужки курячої грудки, обсмажуйте, поки вони не змінять колір. Додайте печінку, обсмажуйте 5 хвилин, а потім додайте серця. Смажте ще 5-10 хвилин.
  3. Додайте приправу Єрушальмі та перемішайте. Продовжуйте смажити ще 10-15 хвилин.
  4. Подавайте в піті, полийте соусом з кунжутної пасти тахіні