Рецепт знаменитого єрусалимського міксу - Єрусалимська вулична їжа із суміші частин курки з цибулею та спеціальними спеціями, 408 калорій на порцію, 161 калорія на 100 грам
На 4 порції (250 гр порція)
- Цибуля - велика штука (322 грами) Нарізаємо смужками.
- Олія – 3 столові ложки – всього (30 мл) Для смаження
- Куряча грудка – 400 грам
- Куряча печінка – 250 грам
- Курячі серця - 250 грам
- Приправа "Єрушальмі" 1,5 ч. ложки
- Сіль за смаком
- Піта 4 шт ( за бажанням)
Приготування:
- Нагрійте масло на сковороді і обсмажте цибулю до золотистого кольору (у кастрюлі з товстим дном або на великій сковороді).
- Додайте смужки курячої грудки, обсмажуйте, поки вони не змінять колір. Додайте печінку, обсмажуйте 5 хвилин, а потім додайте серця. Смажте ще 5-10 хвилин.
- Додайте приправу Єрушальмі та перемішайте. Продовжуйте смажити ще 10-15 хвилин.
- Подавайте в піті, полийте соусом з кунжутної пасти тахіні